10cm_RGBBineînțeles. Ne alăturăm astfel școlilor de vârf din lume, oferindu-le copiilor noștri astăzi cea mai bună pregătire pentru exigențele lumii de mâine. Cele trei programe de studiu International Baccalaureate formează un continuum preuniversitar special conceput pentru elevi cu vârste cu­prinse între 3-18 ani, promovând, de la cea mai fragedă vârstă, o educație holistică și ultramodernă:

  • IB Primary Years Programme (3 – 11 ani) – un program de studiu performant și atractiv, axat pe dezvoltarea întregului copil în clasă și în afara ei.
  • Middle Years Programme (11 – 16 ani) – o structură curriculară de înaltă ținută academică și deprinderi pentru viață printr-o viziune care îmbrățișează și transcende disciplinele academice tradiționale.
  • IB Diploma Progra­mme (pentru 16 – 18 ani) – un curriculum de elită ce întrunește nevoile de pregătire ale elevilor foarte motivați și conduce la susținerea cu succes a Bacalaureatului Internațional, o calificare recunoscută și căutată de către marile universități de pe glob.

Foto-ecran-Epika-1080x1920-Portrait-finalAstfel, la Mark Twain International School, încă de la 3 ani se pune accent pe dezvoltarea intelectuală, personală, emoțională și socială a elevului, educarea întregii persoane regăsindu-se alături de tradițiile disciplinare de succes în învățarea limbii și literaturii, științelor socio-umane sau exacte, matematicii și artelor.

În plus, toate cele trei programe IB acreditate oferite de noi cultivă Profilul Elevului, o viziune pe termen lung a educației, ce cuprinde un set de idealuri care inspiră, motivează, ghidează și unesc școala, elevii, profesorii și părinții într-un țel comun; propun o gamă largă de discipline ale căror conținuturi reflectă culturi educaționale din întreaga lume; pun accentul pe învățarea temeinică a limbilor și dezvoltarea capacității de comunicare; încurajează învățarea interdisciplinară și transdisciplinară; sunt axate pe dezvoltarea deprinderilor de învățare; includ, în diverse proporții, studiul disciplinar și al ariilor transdisciplinare; le oferă elevilor prilejul de a investiga lumea în colaborare sau individual; și cuprind o componentă de serviciu în folosul comunității care promovează responsabilitatea și acțiunea.

Și toate acestea se petrec în campusurile școlare minunate Mark Twain International School care deservesc Pipera, Corbeanca, Otopeni, Balotești. Acesta este secretul bine-păstrat al părinților care ne aleg, asigurându-le copiilor lor o experiență unică de învățare încă de la 3 ani și, mai târziu, accesul cu succes la cele mai bune universități ‘Ivy League’ ale lumii.

Anca Macovei Vlăsceanu
Fondator & Director general
Mark Twain International School
www.marktwainschool.ro
Tel. 0724 000 900 Lb. română
Tel. 0730 800 933 Lb. Engleză

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?