Fie ca este vorba de un SPA public fie ca este vorba de un SPA privat, câteva principii Feng Shui trebuiesc respectate. Pentru ca spatiul sa fie perfect izolat de energii negative iar scopul acestei zone de relaxare si refacere sa fie atins, va recomand pe cele mai importante dintre ele:

1. Intrarea trebuie sa fie atractiva – o usa Indiana, sculptata manual si care sa se deschida usor este perfecta. Dupa usa nu ar trebui niciodata depozitat nimic, pentru a fi lasata sa se deschida complet.

2. Apa este pe cât de importanta pentru viata pe atât de esentiala pentru Spa-uri. Creaza o atmosfera linistitoare si relaxanta în plus activând zona carierei. O fântâna marocana cu apa curgatoare poate fi plasata în mod ideal la intrarea principala, în felul acesta se atrag noi clienti si se îmbunatateste afacerea propie.

3. Culoarea poate fi cheia în realizarea unui Spa bine echilibrat, ea jucând un rol important în crearea unui mediu pozitiv si primitor. Nuantele de verde ‘soft’ (simbolizând cresterea si vindecarea) pot fi folosite în zonele de tratament iar cele de rosu în zonele administrative si birouri. Insa atentie – prea mult sau prea putin din orice element poate afecta atmosfera interiorului. Operele de arta sau elementele de decor interior exotice sunt o modalitate usoara de a aduce o paleta coloristica bogata si ajuta la crearea armoniei necesare unui Spa.

4. Oglinzile pot fi un remediu bun pentru zonele închise sau strâmte, ca un hol îngust de exemplu. Niciodata nu plasati o oglinda în fata intrarii principale – aceasta va alunga energiile pozitive si va influenta în mod negativ spatiul.

5. Zona centrala – sectorul Sanatatii – trebuie pastrata cât se poate de curata, organizata si frumoasa, pentru a promova un mediu sanatos foarte important daca scopul Spa-ului este acela de vindecare.

6. Locatia receptiei este foarte importanta pentru senzatia de bine atât a angajatilor cât si pentru cea a oaspetilor.

Amplasati biroul de primire adiacent si nu paralel cu intrarea rincipala. Locul perfect ar fi sectorul financiar sau cel al faimei. Nu uitati de plante. Alegeti plante cât mai bogate cu frunza rotunda si evitati cactusii.

7. Biroul propietarului trebuie amplasat in sectorul financiar, cel relational sau cel al faimei, intr-o pozitie dominanta. Acest lucru va potenta succesul afacerii. Un birou din lemn masiv cu detalii exotice realizate manual si câteva decortiuni (un cal din bronz sau o pepita a bogatiei de exemplu) ar aduce un plus.

Pentru alte informatii, sfaturi si obiecte decorative exotice ideale pentru Spa-uri va astept in showroom-ul Exotique.

PusaHack
www.exotique.ro

exotique

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?