moara-corbeanca-iulie-2016E de ajuns să faci o plimbare cu mașina în zona Corbeanca, Pipera, Otopeni, Balotești să observi că nordul capitalei este poate cea mai premium zonă din România. Bunul gust, nivelul de trai evident ridicat fără accese de opulență, atenția la detalii, senzația de siguranță și pace sunt primele argumente care seduc.

Moara Corbeanca își propune, cu respect pentru oameni și tra­diție, să pună aspectul social mai presus de cel economic, iar crearea unui grup ce are în comun mai mult decât împărțirea spațiului geografic a fost miza investitorilor de la bun început.

În cursul lunii iulie se inaugurează un restaurant italian cu 60 de locuri ce își propune să redefinească un concept aproape uitat – centrul satului românesc ce adună familii, prieteni, vecini cu unicul scop de a se bucura de plăcerile vieții. Construit în Corbeanca chiar pe locul fostei mori, Mulino Corbeanca se poziționează ca o locație la intersecția tradițional românesc – dolce far niente italian – microunivers modern. Experiența în ospitalitate a operatorului a dus la această schemă de business ce îmbină nevoia de confort, relaționare în afara contextului jobului zilnic… și mâncare bună.

Mulino Corbeanca va fi un spațiu de deconectare la doar câteva minute de casă. Mâncarea excelentă va fi însă principala atracție.

Ioan Cristian Șerb, câștigătorul primei ediții a show-ului culinar “Chefi la cuțite” a creat special pentru nevoile acestei comunități un meniu adaptat rafinamentului locuitorilor din Corbeanca, totodată cu respect pentru buzunarele acestora.

Focusul este pe gustul obținut din produse naturale din surse cât mai locale, din dorința de a susține activ antreprenorii din zonă și localitatea în sine.

Mulino Corbeanca va seta un nou standard prin calitatea experiențelor, fie că e vorba de servirea unei pizza ca la ea acasă sau organizarea de evenimente atractive pentru adulți și copii deopotrivă.

Echipa Moara Corbeanca