Noul magazin Bellona aduce clienților săi produse doar de înaltă calitate.

Mobilierul nostru este o îmbinare de elemente moderne cu accente clasice, reușind de fiecare dată să creeze un ambient plăcut și un echilibru între calitate, design și confort.

Misiunea echipei noastre este să producă mobilier de înaltă performanță, de clasă mondială, dorind astfel să devină una dintre primele cinci mărci preferate în plan național. În acest sens vom deschide un lanț de magazine care să acopere întreaga țară pentru a putea onora comenzile clienților revânzători și ale clienților finali.

Noua clădire ce găzduiește magazinul de la ieșirea din București este una foarte bine proporționată, modernă, spațioasă, primitoare și usor de vizitat datorită infrastructurii organizate pe nevoile clientului în căutare de mobilier. Asistenții noștri din showroom stau întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru a vă recomanda produsele potrivite și pentru a vă ajuta să câștigați timp, despre care știm că este foarte prețios.

Fiind poziționat la ieșire din București pe sensul către Ploiești, pe DN1, 166 Snagov, magazinul este la mare îndemână atât pentru Bucureșteni cât și pentru Ploieșteni.

De asemenea accesul la magazin se face rapid și prin coborârea de pe autostrada A1 în localitatea Snagov. Înainte să ajungeți la noi puteți accesa web­site-ul www.bellona-mobila.ro sau ne puteți suna la numărul de telefon 0759 657 449.

Dragi cititori și viitori colaboratori vă așteptăm cu brațele larg deschise!