melekSenzațiile tari pe două roți nu fac referire doar la pasionații de moto-ciclism ci și la pasionații de ciclism. Bicicleta oferă o serie de avantaje de care ar putea să profite toată lumea dar oferă și un mod de transport mult mai ieftin și mai accesibil în orice perioadă a anului. Ciclismul poate ajuta la întărirea organismului, tonifierea mușchilor, arderea grăsimilor, reducerea stresului și nu numai.

Pe lângă toate acestea, în vremurile noastre, folosind bicicleta înseamnă reducerea timpului de călătorie, protejarea planetei, cât și protejarea persoanelor care ne înconjoară, vei ajunge mai repede la destinație fără a polua aerul. Pentru pasionații de ciclism, acest sport este un stil de viață și un mod de a întineri corpul. Fie că pedalează în drum spre locul de muncă, fie că pedalează la drum lung într-o călătorie, fie că sunt cu prietenii pe stradă sau la diverse concursuri, aceștia nu se despart niciodată de bicicletele lor și le folosesc ori de câte ori au ocazia.

Pentru a face aceste întâlniri ale bicicliștilor mult mai relaxante, prietenoase și călduroase, am deschis Clubul B icicliștilor Melek Cor bean ca, un loc de întâlnire pentru bicicliștii din Corbeanca și nu numai, pe Șoșeaua Unirii, Nr 30, unde se pot relaxa în timp ce savurează o băutură răcoritoare la o terasă frumoasă și ferită de agitația orașului. Fie că vin de la muncă, plimbare sau concurs, bicicliștii se pot bucura de un masaj sau își pot alege o schimbare de look potrivită stilului de viață.

Săptămână de săptămână, în fiecare Vineri și Sâmbătă, vă așteptăm cu porțile deschise pe toți cei care sunteți bicicliști și doriți să petreceți momente minunate și relaxante alaturi de prieteni și familie. Când tranzitați pe două roți Corbeanca, căutați bicicleta colorată fosforescent din parcarea noastră și veți ști unde să opriți.

Echipa Melek Beauty & Wellness Corbeanca

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?