atlantisVrei să-ți duci copilul la înot și cauți o sală cu facilități moderne și profesori de încredere? Vino cu piticul tău la World Class Atlantis – Pipera, cea mai mișto școală de înot din nordul capitalei.

Înotul este un sport minunat, cu numeroase beneficii: îl va ajuta pe cel mic să se simtă în siguranță atunci când este în apă, îi va întări sistemul imunitar și-i va dezvolta un corp suplu și armonios.

La Școala de Înot de la World Class Atlantis, piticii lucrează cu instructori cu peste zece ani de experiență, într-un club cu facilități care-i ajută să atingă potențialul maxim.

„Lucrurile esențiale pe care le învață cei mici la orele noastre sunt adaptarea la mediul acvatic, coordonarea mișcărilor, respirația corectă, deplasarea în apă și menținerea unui echilibru fizic și psihic adecvate“, spune Laura Ionescu, instructor și coordonatoare de echipă în cadrul Școlii de Înot.

Instructori cu experiență

Orele se adresează copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, iar aceștia sunt repartizați, în urma unui test, pe grupe de vârstă și nivel.

Instructorul urmărește evoluția fiecăruia cu ajutorul unei fișe personale. În timpul școlii, se organizează concursuri interne, iar cei mai buni înotători pot merge mai departe, la campionate naționale. „Am avut copii care au participat la Campionatul Național de la Izvorani și s-au întors de acolo cu rezultate frumoase“, spune Laura.

Instructorii World Class Atlantis sunt foști campioni națio­nali și chiar balcanici, absolvenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport, cu experiență atât în inițierea în arta înotului, cât și în performanță. „Pentru noi, e foarte important ca profesorii să se adapteze în funcție de personalitatea copilului și să-și păstreze, în același timp, profesionalismul“, spune Laura.

Facilități multiple

La World Class Atlantis cel mic va avea acces, pe lângă bazinul interior de 20 de metri lungime și cinci culoare, de o minunată piscină exterioară.

Laura e foarte pasionată de ce face. Îi plac copiii și e mereu în apă cu ei. Legătura dintre ea și elevi este, datorită acestui lucru, mult mai puternică. „Obiectivul nostru este ca fiecare copil să plece cu zâmbetul pe buze de la oră și să aștepte cu nerăbdare următoarea lecție“, spune instructoarea.

Pentru mai multe detalii, intră pe www.worldclass.ro, trimite un e-mail către andreea.velicu@worldclass.ro sau sună la 0748 159 527