ematobe2Mişcare, educaţie şi distracţie la Şcoala de Vară Internaţională Minte-Corp-Suflet, lângă Parcul Herăstrău. Copiii din Bucureşti și Ilfov sunt invitaţi să participe la o Şcoală de Vară Internaţională cu activităţi special concepute pentru o dezvoltare armonioasă pe toate planurile: fizic, emoţional şi academic.

Formatori specializaţi în educaţia non-formală îi vor motiva zilnic să înveţe ceva nou, experimentând şi distrându-se, la cursuri interactive (desfăşurate în principal în limba engleză) sau la antrenamente în parc şi la piscină. Centrul Educaţional Fluentis și After-school Şcolar AS, parteneri cu experienţă în programe educaţionale moderne pentru copii, aduc un suflu nou conceptului de şcoală de vară, organizând în perioada 23 iunie – 1 august 2014 o şcoală de vară internaţională, deschisă copiilor români şi străini între 4 şi 12 ani, care vor avea ocazia să interacţioneze zilnic în limba engleză în cadrul activităţilor concepute să creeze o legătură armonioasă între corp, minte şi suflet, pentru o experienţă completă, de neuitat.

Fiecare zi este structurată ținând cont de cele trei arii de dezvoltare: dimineaţa sunt programate exerciţii fizice în Parcul Herăstrău (Fit Kid/Corp Sănătos), urmate de activităţi de îmbunătăţire a cunoştinţelor academice (Train the Brain/Minte Ageră: mate de vacanţă, comunicare, ştiinţe distractive). După prânz copiii îşi vor exprima emoţiile şi creativitatea la atelierele de dezvoltare personală (Heart&Soul / Suflet Bogat: creativitate manuală, improvizaţie, actorie sau antreprenoriat).

La finalul zilei copiii pot să se joace liber în curte sau să participe la una dintre activităţile opţionale: înot, percuţie africană sau arte vizuale. La toate acestea se adaugă săptămânal excursii tematice (Muzeul Aviaţiei, Palatul Mogoşoaia) şi multe alte surprize.

Pentru toate detaliile despre Şcoala de Vară Internaţională Minte-Corp-Suflet, nu ezitaţi să ne contactaţi: office@fluentis.ro / office@scolar-as.ro şi tel. 07266 99 808 0742 35 75 85

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?