exotique---GPT-69---dulapior-2-sertare-ceramica,-15x20x17cm---59ronUna dintre cele mai importante sărbători creștine este Paștele. Cu speranță și bucurie în suflet vom primi și dărui LUMINA, vom înroși ouă, vom fi mai buni și mai iubitori cu aproapele nostru. Această perioadă poate și trebuie să fie senzațională, dar asta ține de o ENERGIE BUNĂ, atât în casă cât și în inimile noastre.

Iată câteva sfaturi pentru a primi Sărbătorile Pascale cum se cuvine în casa noastră:

1. Curățenia este foarte importantă în pregătirea pentru Sărbătorile Pascale. Casa trebuie curățată de orice energie negativă și împrospătată cu decorațiuni și simboluri tradiționale. De asemenea, dacă sunteți în vizită de Paște, este ideal să faceți cadouri pentru înoirea casei și în felul acesta să creați un circuit energetic benefic.

2. Orice decorațiune lucrată de mână, fie de dumneavoastră, fie de artizani, este mult mai valoroasă și încărcată energetic decât cele executate în serie, din materiale plastice. Deci pune inimă, un pic de creativitate și multă bucurie în tot ce faci și în tot ce gândești și pregătești pe perioada Sărbătorilor Pascale (dulăpioare cu sertare din ceramică pictată, tăvițe din lemn pictate și multe altele puteți găsi la Exotique).

exotique---GPT-37---dulapior-sertare-ceramice,-29x10x32cm---190ron3. Fiți atenți la mesajul acestor Sărbători. Folosiți una sau maxim 2 scene alegorice pentru a crea energia corectă în casă.

4. Masa festivă și intrarea principală sunt zonele cele mai decorate în perioada sărbătorilor. Însă, pentru un Feng-Shui bun, trebuie să se acorde o atenție deosebită tuturor zonelor din casă, mai ales bucătăriei și dormitoarelor (vezi articolele precedente).

5. Variază sursele de lumină. A folosi doar lustre și luminițe din tavan în mod exclusiv, este de fapt o scurgere de energie. Trebuie neapărat introduse surse de lumină și de jos în sus. Vă recomand veioze, sfeșnice cu lumânări, diverse alte surse de lumină în colțurile casei pentru a nu le lăsa întunecate și a stagna energia. (veioze din lemn sculptate, lumânări artizanale, decorațiuni cu suflet ce le puteți găsi în magazinele Exotique).

6. Lumânările și candelele sunt imperativ necesare, ele vor încălzi și purifica energia casei, iar pe lângă familie, prieteni și mâncarea bună, prezența elementului foc va omogeniza și desăvârși atmosfera acestei Sărbători.

7. Nu în ultimul rând, dacă ești plecat de acasă și sărbătorești la părinți sau prieteni utilizează un element de protecție pentru casa ta. În fața intrării principale și cea secundare folosește o imagine sau o statuetă ce protejează familia ta.

Cu multă căldură în suflet și alese gânduri vă doresc Un Paște Fericit!

Pușa Hack
www.exotique.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?