fond-de-tenRespectă cu strictețe regulile de pregătire a tenului înainte de aplicarea fondului de ten: demachiere, tonifiere, hidratare.

Nu folosi foarte mult fond de ten pe gât și decolteu; acesta se va strânge foarte urât și îți va murdări toate marginile bluzelor / rochiilor.

Nu alege niciodată un fond de ten mai închis sau mai deschis decât tenul tău deoarece va crea un aspect artificial, de mască. Atunci când alegi fondul de ten, nu îl testa pe mână, ci pe linia maxilarului. Dacă nu este nici o diferență între nuanța fondului de ten și nuanța pielii atunci ai găsit fondul de ten perfect.

Nu folosi niciodată un fond de ten cu putere mare de acoperire sau fond de ten de camuflaj pe timpul zilei.
Dacă ai un ten acneic nu încerca să acoperi imperfecțiunile prin mai multe straturi de fond de ten, nu vei reuși decât să astupi porii și să agravezi problemele.

Fondul de ten trebuie bine întins, liniile care rămân în zona maxilarului sunt inestetice și riști ca tenul tău să arate ca o mască.

Nu aplica o cantitate prea mare de fon de ten, este una dintre cele mai mari greșeli. Fondul de ten trebuie să fie aplicat în strat subțire și foarte bine întins.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?