ovi-articol

Dacă vorbim despre un astfel de proiect cu siguranță putem vorbi despre ”OVI & The Twins”. 100% live și destinat evenimentelor private și corporate. Garanția succesului serii stă în experiența fabuloasă a numeroaselor apariții pe scene mari, a componenților trupei.

OVI este artistul care a reprezentat România de două ori la concursul internațional Eurovision alături de Paula Seling, locul 3 în 2010 și 2014. Vine dintr-o zonă de entertainer&pianoman unde show-ul și contactul cu publicul sunt punctele forte. În ultimii 20 de ani, OVI a urcat pe numeroase scene din Statele Unite, Scandinavia, Europa, Asia și România. Abilitatea sa de a transforma seara într-o distracție pe cinste este garantată!

Alături de el sunt gemenele Roxy și Betty (The Twins) cunoscute de publicul larg și ca “nepoatele părintelui Galeriu”. La rândul lor au o experiență internațională de peste 20 ani în cele mai luxoase hoteluri din lume, exemplu: Ritz Carlton, Hilton, Hyatt și mai ales Burj Al Arab – singurul hotel de 7 stele existent. Prin look-ul, carisma și abilitățile lor vocale, alături de OVI, fac ca proiectul “OVI & TheTwins” să fie cu adevărat un “total show experience”! Povestea acestui proiect muzical a început prac¬tic în 1994, când în această formulă trupa a avut un succes răsu¬nator timp de un an de zile în renumitul hotel Tokyo Bay Hilton din Japonia.

Ce înseamnă “OVI & TheTwins”? Valoare, entertainment la nivel înalt, star factor, repertoriu vast, clasă și nu în ultimul rând un show de excepție!

Booking & management
Danny Cioaca
0722 249 372
Facebook: OVI&The Twins

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?