Sistemul permite contribuabililor, persoane fizice sau juridice, să se informeze online asupra datoriilor către bugetul local și să achite aceste datorii prin intermediul instrumentelor de plată electronică.

Operațiunile legate de informare și de plata taxelor și impozitelor pe Internet se pot efectua astfel în orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la primărie sau la sediul băncii.

Informațiile oferite de primăria orașului Otopeni prin intermediul sistemului se referă la:

– impozite datorate de contribuabili bugetului local;

– situația plăților;

situația bunurilor aflate în patrimoniu, a taxelor sau amenzilor;

– plata prin sistem de tip e-commerce de pe site.

Pentru accesarea sistemului de plată electroncă este necesară depunerea unei cereri la Serviciul Impozite și Taxe din cadrul primăriei orașului Otopeni în vederea atribuirii de user și parolă. Cererea se poate depune direct la Serviciul Impozite și Taxe sau pe adresele de e-mail: Primăria.Otopeni@otopeniro.ro, vladconstantin@otopeniro.ro și maria.ion@otopeniro.ro, aceasta putând fi completată acce­sând site-ul oficial al primăriei, www.otopeniro.ro, sau link-ul https://etax.otopeniro.ro.

Program de relații cu publicul și încasări:

Luni, Marți, Miercuri, Joi: 08.00 – 16.00

Vineri: 08.00 – 14.00

Notă: În anul fiscal 2018, pentru contribuabilii persoane fizice nivelul impozitelor și taxelor locale va fi la fel ca în anul fiscal 2017.

Primăria orașului Otopeni

www.otopeniro.ro