detoxifiereOdată cu mâncarea care este produsă folosind din ce în ce mai multe elemente chimice, hormoni şi conservanţi, precum şi lipsa de timp care este cauzată de un mod de viaţă haotic, care începe să fie dependent de tehnologie şi ne limitează impulsul spre a mai face gimnastică şi mişcare, indispensabilă organismului, ne găsim nevoiţi să apelăm la noi metode de eliminare a toxinelor şi de ardere a celulelor grase, adaptate stilului de viaţă monden.

Astfel pentru a combate senzaţia de suprasaturaţie, centimetrii acumulaţi în plus si retenţia de apă, vă propun tratamente pentru eliminarea toxinelor din organism care promit un rezultat surprinzător. Mai multă energie, o piele strălucitoare, ochi scânteietori şi un abdomen plat sunt doar câteva dintre beneficiile acestui tratament. Privarea organismului de alcool, cafeina şi nicotină precum şi de aditivii alimentari, respectiv emulsificatorii, conservanţii şi coloranţii, care se regăsesc în produsele semi-preparate reprezintă primul pas spre ameliorarea problemelor cauzate de un stil de viaţă grăbit. Oboseli cronice, migrene, tenul încărcat, stresul şi alergiile sunt în majoritatea cazurilor semne ale unei alimentaţii greșite.

Tehnici speciale de respiraţie şi masajul special abdominal joacă un rol important în curăţarea colonului din interior spre exterior. Un alt pas imporant în procesul de detoxifiere al organismului constă în folosirea unui exfoliant, pentru a stimula circulaţia, pentru a readuce oxigen în stratul superior al pielii şi pentru a elimina celulele moarte. Măştile de corp pe bază de mesteacăn şi fenicul acţionează impreuna pentru a curăţa sistemele organismului, reuşind să tragă la suprafaţă toate impurităţiile, lăsând pielea nedetă şi fermă. În completarea tratamentului vine uleiul de fenicul, recunoscut pentru proprietăţile sale diuretice şi uleiul de mesteacăn care este folosit pentru îmbunătăţirea sistemului circulator.

Algele joacă un important rol în procesul de detoxifiere și sunt cunoscute ca fiind cea mai bună alegere în tratamentele pentru detoxifiere, reuşind să curețe profund organismul, prin eliminarea poluanţilor acumulaţi in corp. De asemenea, algele mai sunt și surse importante de minerale, vitamine și aminoacizi. Tot ele reuşesc să restabilească echilibrul natural al organismului și acţionează ca nişte anti-oxidanţi, încurajând regenerarea celulară și eliminând surplusul de celulită şi retenţia de apă.

Toate aceste proceduri trebuie să facă sub îndrumarea unui specialist, având și contraindicaț Pentru un rezultat cât mai optim, masajul cu uleiuri esenţiale de rozmarin, pin maritim și ienupăr ajută la eliminarea tensiunii din muşchi şi articulaţii, la decongestionarea organismului şi la stimularea funcţiei ficatuluiu şi a rinichilor. Acest melanj miraculos de ingrediente formează un puternic sudorific, tonic şi favorizează eliminarea toxinelor.

Elena Badea,
Manager General
Dezvoltator Ida Spa

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?