wushu

De ce Wushu pentru copii? Cursurile de Wushu se adreseaza atât incepatorilor cât si celor avansati, care au mai practicat arte martiale. Ele sunt specializate si adaptate pentru copii de vârste diferite (5-14 ani).

In cadrul antrenamentelor se invata sau se perfectioneaza diferite exercitii de sanatate (respiratie, miscari specifice si meditatie) si tehnici de arte martiale (autoaparare, lupta, taolu). Tehnicile de respiratie au un dublu rol: pe de o parte, de a creste rezistenta organismului la efort; pe de alta parte, dupa un efort intens, realizând o tehnica de respiratie corecta, corpul se va revitaliza.

Mihai-SerbanescuSe lucreaza pe grupe mixte de elevi, cu monitorizare permanenta individuala, program specializat pentru copii (teorie, tehnica, lupta) si evolutie rapida. Avantajele practicarii WuShu de catre copii sunt de toate tipurile, de la o mai buna incredere in sine si socializare cu colegii, respiratie corecta si implicit o capacitate de concentrare mai buna, dezvoltare armonioasa si in bune conditii a sistemului neuro-muscular pâna la dezvoltarea calitatilor native in deplasari, blocaje si riposte, lupta pe principii moderne in aparare si contraatac.

Mihai Serbanescu este membru al Clubului de arte martiale Shanghai Wushu din Bucuresti, infiintat in anul 1992 sub indrumarea maestrului chinez Zhu Rong Fu si are rezultate deosebite la nivel national si international. Este antrenor si arbitru national de arte martiale chinezesti (Wushu), participant la campionatul mondial din Italia in 1997 si multiplu campion national. In 2008 s-a pozitionat pe locul 5 la campionatul European din Polonia apoi in 2011 a ocupat doua locuri 5 la campionatul European din Estonia. Este detinator a doua medalii de bronz in 2012 la campionatul mondial din China.

In cazul in care va surâde ideea practicarii acestui minunat sport de catre copiii dumneavoastra, Mihai Serbanescu va ofera mai multe informatii la numarul de telefon 0744.753.891.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?