copii-sport-world-class 

Dacă ești pasionat de mișcare și de principiile vieții sănătoase și îți dorești ca și cei mai mici membri ai familiei tale să deprindă astfel de obiceiuri sănătoase, într-un mediu sigur și plăcut, atunci programul World Class Kids de la World Class Atlantis din Pipera te va surprinde în mod plăcut.

Momentele în care faci mișcare și te bucuri de beneficiile sportului sunt sursa ta de bună-dispoziție și energie pozitivă. De ce nu ar avea parte de ele și copilul tău, oricât ar fi de mic? De când încep să meargă, copiii trebuie încurajați să facă mișcare, pentru că sportul le va permite să crească sănătos, să-și modeleze corpul, să devină puternici și flexibili, dar și mai organizați și încrezători în forțele proprii. În plus, mersul la sală poate deveni o experiență de familie, pentru că în timp ce tu faci mișcare, cel mic are parte de antrenamentul propriu. La World Class Atlantis găsești cele mai bune programe de antrenament concepute special pentru copii.

Beneficii pentru copii – flexibilitate, echilibru, concentrare

Indiferent că alegi Gym, Wu Shu sau Karate, cel mic va face mișcare, sub atenta supraveghere a unui antrenor.  Antrenamentele de GYM îi dezvoltă elasticitatea, forța și rezistența, cele de Karate îi îmbunătățesc condiția fizică și îl ajută să fie mai puțin impulsiv, în timp ce Wu Shu îi asigură un tonus excelent şi o mai bună concentrare.

Fiecare dintre cele trei module se desfășoară între 19 septembrie și 19 decembrie 2016 și include câte două ședințe pe săptămână. Grupele sunt formate din minimum cinci și maximum doisprezece copii. Poți opta pentru un abonament de o lună sau pentru întreg modulul. Și nu trebuie să îți faci griji că cel mic e… prea mic. La antrenamente sunt bineveniți copiii cu vârste între 4 și 12 ani.

Pentru prețuri, orar și înscrieri, contactează-ne la andreea.velicu@worldclass.ro.

World Class Atlantis, Pipera
www.worldclass.ro