DSC_0397

Corul de copii Su­ne­tul Muzicii, condus cu multă măiestrie și talent de doamna Cristina Manoliu Săvulescu, profesor de canto, reu­nește copiii talentați din Ilfov, cea mai mare parte fiind din Balotești și Corbeanca.

Susținut de primăriile din Balotești și Cor­bean­ca, corul care are 21 de ani vechime, re­­unește 50 de copii talentați pentru care muzica este un mod de viață. Repertoriul este foarte vast, de la folclor autentic la muzică religioasă, colinde, muzică ușoară ro­mânească și internațională.

Prin multă muncă au adunat un palmares impresionant, cântând alături de mari artiști, precum Felicia Filip, Paula Selling, Marcel Pavel sau Luminița Anghel. Au cântat la Palatul Parlamentului European de la Bruxelles, fiind și corul care deschide Festivalul Mamaia Copiilor, începând cu anul 2006. Sunt pre­zenți la cele mai valoroase emisiuni TV, precum X Factor, Vocea României și Next Star.

Sunt niște copii ex­cepționali care trăiesc în comunitatea noastră, iar performanțele lor ne onorează. Îi veți putea asculta într-un mini concert la Corbeanca Old-Cars Pic-Nic, in data de 16 mai, de la ora 1400, la Conacul Petrești Corbeanca, lângă Biserica Petrești, dar și pe 31 mai, de la ora 1800, la Casa Tineretului Ostratu, în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Copilului.

Corul de copii Su­netul Muzicii este do­vada vie că prin muncă și perseverență vei re­uși!

Pentru contact:
Cristina Manoliu Săvulescu
Profesor canto
Dirijor și compozitor
Corul de copii Sunetul Muzicii
www.sunetulmuzicii.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?