Dragi prieteni ai copiilor Edulier,

În iulie 2018, Edulier pune din nou cortul la mare pentru #primatabără a copiilor din programele noastre.

Este al treilea an consecutiv când or­ganizăm această tabără pentru cei mici.

20 de copii cu rezultate bune la în­vățătură, pe care asociația îi susține, în satele noastre, unde nu a ajuns încă asfaltul, vor merge în prima lor tabără la mare.

Vrem să le dăruim o vacanță de vis și prima întâlnire cu marea, valurile, scoicile, briza, să fie de neuitat.

Cum a fost anul trecut, cu ajutorul vostru, prieteni dragi, puteți vedea și aici, într-o emisiune TV dedicată taberei Edulier https://www.youtube.com/ watch?v= 5pk7xzv1CNk

Pentru tabăra de anul acesta avem nevoie de ajutorul oamenilor de bine!

Ce am făcut noi până acum?

Am strâns o parte din fondurile necesare în cadrul campaniei Mărțișor pentru viitor, am dus socată în companii, demersuri care ne-au adus fondurile necesare participării a 4 copilași. Dar nu este suficient!

Cine ne poate ajuta? Sponsorizează/Donează acum!

– Cu 50 de lei asigurăm 1 înghețată pe zi copiilor.

– 95 de lei/copil – le oferim fiecăruia din cei 20 de copilași trusa minimă necesară (costum de baie, șlapi, bandană, prosop de plajă, rochiță sau tricou și pantaloni scurți).

– 850 de lei = costul integral acoperit pentru 1 copil (transport, campare, masa, distracția) – aici vă sugerăm să implicați prieteni, colegi, parteneri.

Donațiile merg în contul Asociației EDULIER, CIF 22580154, RO 85 BACX 00000 01000 188000, deschis la UNICREDIT Bank, sucursala Magheru, cu mențiunea #tabaraedulier.

Sau direct cu cardul aici: https://edulier.ro/produs/donatie/

Căutăm:

– 20 neoprene, 20 saci de dormit, costume de baie, șlapi, treninguri, prosoape, pijamale, creme protecție solară și după plajă, gel de duș, șampon, pălăriuțe și șepci/bandane

– bănuți de drum și de mâncare, de vizite muzeu, campare

– 8 Voluntari la gătit și activități educaționale (în tabăra Edulier se citește mult)

Premianții noștri, care au muncit tot anul, vă vor mulțumi!

Ajutorul ne trebuie până cel mai târziu 15 iunie 2018. Dacă o companie dorește să ne ajute, trimitem Contract de Sponsorizare.

O zi minunată și o vară de vis!

Echipa Edulier