tabara“De ce sunt planetele rotunde? Cum să mergi mai departe când pierzi în sport? Ce este forța gravitațională și de ce nu actionează și în spațiu? De ce toate animalele care zboară au pene, în afară de liliac? Cum intră bulele de gaz în băuturile acidulate? De ce este cerul întunecat în timpul nopții? Din ce e format curcubeul? De ce unii melci au casă și alții nu? De ce e sângele roșu și nu albastru? Cum apar visele? Cât durează o călătorie pe jos în jurul lumii?“ Probabil că cel mai frumos program pentru copii la Artes este considerat Programul de Vară!

Vara e o bucurie să fim alături de copiii voștri și să le răspundem tuturor curiozităților.Pregătim din timp și cu multă atenție fiecare program în parte, pentru a avea răspunsuri haioase și documentate pentru fiecare întrebare de mai sus. De aceea am creat Programul de Fizică, Inventică și Robotică “un program de experimente ştiinţifice distractive în natură, de descoperire şi înţelegere a fenomenelor fizice, inventică și creație roboți. Programul “Aventură în natură pentru Pici și mai Voinici” are la bază mișcarea și jocul de echipă.

tabara1Proiectul are la bază noțiuni de geografie, istorie și orientare turistică  Construim la fața locului anumite zone geografice bazându-ne pe curiozități amuzante. Programele bazate pe Dans, Street-Dance sau Balet sunt programe gen cantonament în care dansul e o bucurie care leagă prietenii, dar nu lăsăm lucrurile la întâmplare ci le presărăm cu noțiuni de cultură generală specifice dansurilor studiate. Pentru a exersa limbile străine am ales Programul de Teatru într-o limbă străină, program bazat pe conversație și jocuri de mișcare și concentrare.

Costumați și puși în decoruri creative, tracul limbajului dispare și prindem curaj să ne exprimăm într-o limbă străină. Programul de dezvoltare personală este un program în care am conceput activități care să faciliteze relaționarea interpersonală a copiilor. Această tabără poate fi un loc ideal pentru prima tabără a micuțului tău, precum și un loc plăcut și relaxant de pregătire pentru intrarea la școală Așteptăm cu mare drag atât copii de 4-10 ani, dar am fi foarte fericiți să ne întâlnim și cu adolescenți!

Adina Mastalier,
Artes Corbeanca
www.cursuriartes.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?