dentist

Vă oferim excelență în servicii și în tehnologie stomatologică, tra­tamente rapide și de calitate, aparate ortodontice, lucrări dentare, implanturi dentare executate în timp scurt, totul într-un mediu prietenesc și reconfortant.

Cabinetul nostru vă oferă un tratament re­vo­luționar în stomato­logie, fără anestezie și fără durere cu Sandman Futura. Dați uitării zgomotul și disconfortul produs de tratamentul clasic cu freza, precum și durerile produse de aceasta. Materialele folosite în clinica noastră sunt de cea mai bună calitate – GC-Japonia, 3M-S.U.A, ceramic-Ivoclar Germania.

În timpul cel mai scurt veți avea zâmbetul perfect. Veți fi tratați cu profesionalism în­tr-un cadru care nu vă va face să vă simțiți nici o clipă într-un cabinet. Echipa noastră are spe­cialiști in Implanto­lo­gie, Ortodonție, Chi­rurgie, Endodonție și chiar în tratarea co­piilor de orice vârstă – Pedodonție, coordonarea fiind asistată de cea care conduce.

Radiologie

Pentru a-ți rezolva cât mai rapid și corect problemele, înainte de a începe tratamentul trebuie să faci radiografii dentare. Astfel, se vor identifica cât mai corect și amănunțit problemele ce trebuie tratate.

Aparatura radiologică stomatologică prezintă sisteme speciale de pre­venire a efectelor nocive ale radiațiilor ionizate (Rontgen) asupra organismului.
Aparatura radiologică fiind de ultimă gene­rație, doza de radiații este la cel mai scăzut nivel.

În timpul radiografiei te protejăm cu un șorț de plumb. Acesta este pus peste umeri și te protejează de la gât până la mijloc. Radiografiile se fac numai pentru pacienții cabinetului.

Dr. Grațiela Cotruț
www.dentist-urgente.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?