014_JamieCooper

Agenda muzicală a sezonului cald este pregătită pentru locuitorii din Pipera, Corbeanca, Otopeni, Balotești!

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale noului an este fără doar și poate concertul chitaristului Brian May, membru fondator al trupei Queen, compozitor, producător și unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni ai lumii, care va ajunge pentru prima dată în România în doar câteva săptă­mâni. Artistul va susține un concert pe 14 martie, la Sala Palatului, împreună cu Kerry Ellis, una dintre noile senzații muzicale de pe Broadway. Proiectul muzical al celor doi poartă numele „One Voice” și reprezintă o colecție de spectacole exclusiviste, pline de forță și sensibilitate deopotrivă, desfășurate într-un cadru restrâns, intim.

Cei doi s-au cunoscut în Londra, la audițiile pentru „We Will Rock You – The Musical”, unde Brian May a fost atât de impresionat de talentul artistei încât ideea unei colaborări între cei doi a venit cât se poate de firesc, cei doi lucrând împreună pentru o serie de concerte. Vocea spectaculoasă a lui Kerry Ellis, împreună cu experiența și versatilitatea chitaristului Brian May reprezintă principalele atuuri ale acestor spectacole desfășurate cu casa închisă în numeroase orașe europene.

Brian May este unul dintre membrii fondatori ai trupei Queen, alături de Freddie Mercury și de toboșarul Roger Taylor, fiind totodată compozitorul câtorva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei: “We Will Rock You”, “I Want It All”, “Who Wants to Live Fore­ver” sau “The Show Must Go On”. Artistul este considerat totodată unul dintre cei mai buni chitariști ai lumii, acesta fiind inclus pe poziția a șaptea in clasamentul realizat de Planet Rock, pe locul 26 în lista celor de la Rolling Stone, și pe locul 2 în urma voturilor strânse de Guitar World în 2012.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.eventim.ro și din rețelele afiliate la mai multe categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă: 121.50 lei, 175.50 lei, 247.50 lei, 337.50 lei sau 436.50 lei, prețuri la care se adaugă comisioanele de ticketing.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?