amenajare-gazon

Dati-i gazonului dumneavostra cel mai bun cadou posibil. Tunderea frecventa cu o masina robotizata de tuns gazonul ii va da gazonului cel mai bun tratament posibil, iar dumneavoastra veti avea mai mult timp liber.

In functie de cerintele dumneavostra si de suprafata gazonului, exista mai multe modele de masini automate care pot face treaba ca la carte. O masina robotizata Husqvarna Automower tunde automat, non-stop, in orice conditii meteorologice, fara a fi supravegheata. Poate tunde pe teren dificil si pante pâna la 35%. Când intâlneste un obstacol se opreste si isi schimba traiectoria.

De fapt, sistemul sau unic de taiere face ca aceste masini robotizate de tuns gazonul sa fie eficiente indiferent de conditii – iar o tundere frecventa presupune si o absorbtie mai buna a ingrasamântului. Masina robotizata de tuns iarba este alimentata de baterii si este foarte silentioasa. O puteti pune la lucru cu usurinta in gradina, fara ca vecinii sa o observe. Nu produce emisii nocive, fiind extrem de ecologica si perfecta pentru toti cei ce locuiesc in zone rezidentiale.

Robotul stie când trebuie incarcat si revine automat la statia de incarcare. De asemenea senzorii incorporati cu tehnologie cu ultrasunete ajuta masina de tuns gazonul sa regleze viteza in functie de mediu, evitând coliziunile puternice. Optional masina se poate comanda de la distanta prin GPS sau poate anunta proprietarul daca functionarea a fost perturbata de vreun eveniment neplanificat. Instalarea initiala este de asemenea usoara.

Odata delimitata zona de tundere, masina Automower este gata sa-si preia indatoririle de gradinar. Apoi, când este necesara incarcarea, un fir de ghidaj va dirija masina catre statia de incarcare. Siguranta nu este nici ea neglijata: atunci când este ridicata de la sol, masina opreste automat lamele de taiere.  Iar ca sa aveti un control total asupra robotului de tuns iarba indiferent unde va aflati, puteti descarca gratuit aplicatia Automower® pe telefon.

Un gazon excelent? Este usor!

Husqvarna Corbeanca Showroom & Service
www.paduresigradina.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?