edenCe-ai zice dacă vara asta ți-ai lua vacanță în fiecare zi, fără să fie nevoie să te deplasezi la munte sau la mare? Mai aproape decât ai bănui, la 20 de km de București, s-a deschis Edenland Park, un tărâm de vis unde poți evada din forfota urbană în mijlocul naturii.

Tot ce trebuie să faci este să ajungi în Balotești, pe Strada Cantonului și vei descoperi că relaxarea, distracția și senzațiile tari sunt mai aproape de tine decât ți-ai fi imaginat. La Edenland Park, cel mai mare și mai sigur parc de aventură de la noi din țară, poți alege să parcurgi fără teamă oricare dintre cele 11 tr asee în copaci, căci toate dispun de sistemul de securitate unic în România, numit Linia Vieții.

Pe trasee se pot aventura atât adulții, cât și copiii cu vârsta de minim 4 ani, iar gradele diferite de dificultate oferă opțiuni indiferent de forma fizică. Tot aici, te poți relaxa în aer liber la o plimbare cu bicicleta prin pădure sau poți experimenta senzații tari sărind în gol de la 15m , în deplină siguranță!

tirolianaCasuțele în copaci, utilate pentru cazare peste noapte, reprezintă o altă noutate pentru România și o modalitate unică de a petrece cele mai liniștite și plăcute seri. Sunt disponibile pentru închiriere 3 căsuțe, Melcul, Ariciul și Cloșca cu pui, dintre care cea din urmă este de 4 locuri, pentru familie cu copii și celelalte două căsuțe sunt de câte 2 locuri.

Cei care vor să își testeze sau să își îmbunătățească îndemânarea pot opta pentru tir cu ar cul și air soft, activități ușor accesibile oricui, indiferent de buget sau pregătire fizică. Pentru grupurile de prieteni aflați în căutarea distracției, dar și pentru grupuri de colegi din diferite domenii profesionale, în care este necesară consolidarea spiritului de echipă și sporirea competitivității, Edenland Park pune la dispoziție un întreg ter en de pain tball, pe o suprafață de 3,5 hectare, amenajată special pentru a simula cât mai bine condițiile reale de pe câmpul de luptă: tranșee, șanțuri, poduri, turnuri! În interiorul parcului există un loc de joacă special amenajat pentru cei mici, unde se pot organiza petreceri, dar și locur i de odihnă, mese, bănci și foișoare.

De asemenea, firmele care organizează evenimente și sunt dispuse să renunțe la binecunoscutele spații din cafenele sau hoteluri, pentru a oferi participanților experiențe ieșite din comun, pot poposi aici. În rest, cuvintele sunt de prisos! Trebuie să încerci pentru a te convinge!

www.edenland.ro

coverback

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?