exotique-136-91-iulie2015

În feng-shui culoarea violet poate avea mai multe semnificații, printre care cele mai importante sunt legate de regalitate și noblețe. Asociată cu înțelepciunea, independența, creativitatea și magia, culoarea violet este generatoare de “chi” pozitiv și stimulează orice aspect al vieții. Iată câteva moduri prin care violetul te poate ajuta să-ți îmbunătățești feng-shui-ul:

elefant1. Folosește obiecte de decor sau piese de mobilier de culoare violet în partea de sud a biroului și în felul acesta vei potența sectorul recunoașterii și al faimei.

2. Violetul ajută la stimularea creativității de aceea este culoarea ideală pentru decora­rea camerei copilului (peretele dinspre Est). Câteva mici jucărioare sau tabureți sunt perfecte.

3. Îți poti îmbunătăți sectorul financiar folosind o nuanță regală a aceastei culori în colțul de Sud-Est al living-ului. Un colțar sau o canapea și un fotoliu îmbrăcate în catifea ar fi de neînlocuit. De asemenea un accesoriu vestimentar, o brățară sau un colier violet sunt o modalitate foarte bună pentru oamenii de vânzări sau bancheri să își crească veniturile (la Exotique poți găsi variante nenumărate de a te accesoriza cu bijuterii tibetane lucrate manual).

4. Decorează camera de meditație cu draperii violet pentru a te dezvolta pe plan personal și a câștiga înțelepciune și pace interioară. Wagner și-a compus cele mai celebre opere într-o cameră cu draperii violet.

5. Violetul este culoarea potrivită dacă vrei să adaugi o notă romantică dormitorului tău. În timp ce lavanda este o culoare intimă și seducătoare, violetul “vânătă” este nuanța ce va aduce misticism și noblețe. Însă atenție: trebuie să fii atent(ă) și evită excesul.

6. Stimulează NOROCUL combinând violetul cu albul, auriul și argintiul. Folosește aceste combinații în partea de vest și nord-vest utilizând piese de mobilier și decorațiuni exotice.

7. Dacă ești în căutarea unor noi oportunități, decorează-ți intrarea în nuanțe de
violet. O lampă marocană din sticlă pictată poate fi o soluție.

Culoare rezervată în trecut doar Regilor și Marilor Preoți, violetul îți poate schimba viața înobilând-o cu putere și onoare, pace și înțe­lepciune.

Pușa Hack
www.exotique.ro

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?