world-class-sept

Ești pasionat de sport și vrei să-l practici într-un club cu servicii atât pentru tine, cât şi pentru cei mici? Vino la World Class Atlantis Pipera. O echipă de antrenori entuziaști te va ajuta atât pe tine, cât și pe puștii tăi, să aveți un stil de viață sănătos.

Într-o sâmbătă de vară, ultima din anotimp pe anul ăsta, mai mulți puști învață, sub coordonarea Laurei Ionescu, instructor și coordonator de echipă în cadrul Școlii de înot, să se bălăcească în apă cu rost: să respire corect, să-și coordoneze mișcările și să se deplaseze cu ușurință.
Școala de înot e doar unul dintre programele care face Clubul World Class Atlantis un mediu minunat pentru familie. World Class Kids și activitățile pentru școli și grădinițe se înscriu în aceeași serie.

Dacă vrei să mergi într-un loc în care te poți relaxa împreună cu toți membrii grupului tău, atunci World Class Atlantis e cea mai potrivită opțiune. „Poți veni să te antrenezi și să pleci, ori poți să petreci o zi întreagă în club. Poți bea o cafea la recepție sau la terasa de afară, te poți antrena în sală sau poți înota în piscina interioară, iar dacă vrei destindere și relaxare, poți sta la piscina exterioară. E un club care organizează petreceri pentru copii, dar nu neglijează nici adulții“, spune managerul clubului Marius Georgescu.

world-class-sept1

Facilități multiple

World Class Atlantis îți pune la dispoziție șase antrenori personali și patru instructori de înot, cu pregătiri specializate în diverse domenii ale sportului: kinetoterapie, mobilitate, forță, karate, culturism, antrenament cardio și antrenament funcțional, atletism, înot de performanță și programe structurale pentru copii.

Cele cinci săli ale clubului sunt spațioase și luminoase, iar în interior te va întâmpina o atmosferă caldă și prietenoasă. Sala de forță e echipată complet cu cele mai noi echipamente de pe piață, piscina interioară are o lungime de 20 de metri și o lățime de zece, iar piscina exterioară este acompaniată de un bar și o terasă de vară. Pe lângă cele două studiouri de activități pentru copii, abonații se pot bucura atât de studioul de aerobic, cât și de cel de cycling.

„Clienții noștri sunt fie foști sportivi de performanță, fie amatori care iubesc sportul de o viață și au ales să-l practice în sălile noastre“, spune Marius Georgescu. Unii dintre ei nu vin singuri, ci însoțiți de copiii lor la sală, încercând să le inspire și celor mici un stil sănătos de viață. „E un club în care ai ce face indiferent de anotimp, vârstă sau nivel de pregătire.“

www.worldclass.ro