1-01Dacă vrei să îl obișnuiești pe cel mic cu un stil de viață sănătos, ajută-l să facă mișcare din primii ani de viață. World Class îți vine în ajutor cu programele din cadrul World Class Kids. Varietatea de discipline – Karate, Wushu, Gimnastică, dar și antrenamente precum Les Mills BORN TO MOVE™ – va ajuta la modelarea corpului, dar și a minții micilor sportivi, care vor învăța, făcând mișcare, să fie agili, puternici, flexibili, să se coordoneze și să fie rapizi, dar și să aibă încredere în forțele proprii, în capacitățile lor fizice și psihice.

Programele World Class Kids sunt gândite pentru copii între 4 și 12 ani și se împart pe mai multe clase.

CONCEPTE WORLD CLASS

Gym Kids
Categorii de vârstă: 4-5 ani și 6-10 ani
Cu elemente de bază din gimnastica artistică și cea aerobică, aceste clase au ca principal obiectiv dezvoltarea forței, vitezei, rezistenței, ex-presivității corporale și a unei posturi corecte. Rostogoliri, roți, poduri, sărituri – orele combină sportul și distracția, pentru ca, până la final, toată lumea să fie activă și veselă.

Karate
Categorii de vârstă: 6-12 ani
Karate, unul dintre cele mai puternice stiluri de arte marțiale japoneze, își are originea în Okinawa și înseamnă „Mâini goale“ și, totodată, „puterea de a accepta“. De asemenea, se numără printre cele mai bune metode de auto-apărare. Participând la aceste clase, copiii vor câștiga încredere în sine, forță și un control mai bun asupra propriului corp.

Wu Shu
Categorii de vârstă: 6-12 ani
Wu Shu înseamnă „Artă Marțială“ în tra­ducerea din chineză, cunoscută și sub denumirea de Kung Fu. Shaolin Kung Fu este una dintre primele forme de Kung Fu, cu o istorie de peste 500 de ani. Bazate pe deprin-derea a două tipuri de energii, energia lăuntrică și cea exterioară, artele marțiale se leagă de puterea și condiția fizică a corpului. La clasele de Wu Shu, cei mici vor învăța cum să se concentreze și cum să fie mai puțin impulsivi.

CONCEPTE LES MILLS

BORN TO MOVE
Categorii de vârstă: 4-5 ani
Seria BORN TO MOVE a fost special creată de Les Mills pentru cei mici. La aceste clase, copiii execută mișcări simple și descoperă modul de funcționare a propriului corp. Cei mici își folosesc imaginația și învață să fie conștienți de corpul și de greutatea lor, își îmbunătățesc echilibrul și învață să se concentreze pe măsură ce interpretează, explorează și se mișcă pe muzică.

BORN TO MOVE
Categorii de vârstă: 6-7 ani
În cadrul acestor clase, în rutina de antrenamente a celor mici sunt introduse mișcări de bază într-un mod distractiv. La 6-7 ani copiii rețin în primul rând vizual, așa că o metodă eficientă pe care o folosesc antreno-rii e aceea de a le arăta mișcări pe care ei le pot repeta cu ușurință. Mai târziu, pe măsură ce parcurg coregrafia, copiii își îmbunătățesc percepția asupra propriului corp, echilibrul și autocontrolul.

www.worldclass.ro