CMISunt numeroase motive pentru care un pacient alege procedura de albire profesională a dinților. Suntem diferiți și unici … și la fel cum culoarea pielii și a părului variază, și dinții noștri își schimbă în timp culoarea.

Există câţiva paşi necesari înaintea unui tratament de albire a dinţilor. În primul rând medicul stomatolog trebuie să stabilească dacă pacientul este un bun candidat pentru această procedură: albirea dinţilor nu este recomandată femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanele cu boli gingivale sau eroziune dentară, copiilor până în 15 ani şi persoanelor cu dinţii foarte sensibili sau alergice la peroxid.

Trebuie să avem în vedere şi faptul că albirea nu are efect asupra implanturilor, coroanelor sau oricărui alt tip de dinte care nu este natural. Dacă aveţi o plombă de culoarea dintelui, albirea va avea efect doar asupra suprafeţei dentare, nu şi asupra materialului plombei.

Tratamentele de albire dentară sunt considerate a fi proceduri stomatologice sigure atunci când sunt efectuate corect, de către profesionişti.

Procedura de albire executată de către medicul stomatolog are cea mai mare eficienţă, deoarece se foloseşte cea mai mare concentraţie de peroxid: până la 40%. Tratamentul poate dura în jur de 3 şedinţe, iar în urma acestuia pacienţii vor avea dinţi cu până la 3 – 8 nuanţe mai albi. Rezultatul albirii durează în medie 2-3 ani, dar se poate repeta după această perioadă.

Menținerea nuanţei albe a dinţilor necesită un efort special: evitarea alimentelor şi băuturilor colorate, o igienă orală impecabilă şi continuarea tratamentului efectuat în cabinet cu un tratament disponibil la domiciliu. Evitarea pe cât posibil a fumatului, ajută foarte mult la menţinerea unei danturi curate şi sănătoase.

Discută cu medicul dentist despre diferitele metode de albire și alege care va fi cea mai eficientă pentru tine, pentru a avea, permanent, un Zâmbet de vacanță!

Programează-te la unul dintre specialiștii noștri în estetică dentară!

Echipa CMI Dr. Neagoe Daniela
Tel: 021 350 48 28
Floare de Cais 4, Otopeni
www.stomatolog-otopeni.ro