exo

Chiar dacă nu provine din mitologiile Chinei, zeul indian Ganesh transmite energii benefice şi poate fi considerat un remediu bun Feng Shui. Zeul om-elefant Ganesh ne învaţă să gândim măreţ şi profitabil.

Iată câteva lucruri bine de ştiut despre zeul hindu Ganesh:

  1. Ganesh este în mod special cunoscut si venerat ca Cel care îndepartează obstacolele, patron al artelor şi ştiinţelor, zeul intelectului şi întelepciunii.
  2. Este invocat şi onorat la începutul ritualurilor şi ceremoniilor ca Patron al Literelor în timpul perioadelor ce implică scrisul, examene, proiecte etc (un pandantiv cu Ganesh este un foarte puternic remediu în aceste situaţii).
  3. Este asociat şi cu chakra Rădăcină (Muladhara) de la care provine energia de trezire spirituală (Kundalini) şi care vă aduce atingerea Adevărului.
  4. Statueta Ganesh poate fi plasată în orice zonă a casei, însă aveţi grijă să nu o puneţi direct pe podea, în baie, garaj sau spălătorie.
  5. Amplasată în biroul dvs., statueta Ganesh vă ajută la protecţia averii şi este benefică la consolidarea afacerii.
  6. Chiar dacă este un zeu al prosperităţii, spatele lui indică sărăcie, de accea este indicat să poziţionaţi statueta Ganesh cu spatele spre exteriorul casei.
  7. Purtaţi mereu un pandantiv cu Ganesh pentru a vă aduce noroc şi succes în tot ce întreprindeţi.

Statuete şi pandantive înfăţişându-l pe Ganesh, însă şi multe altele, le puteţi găsi în showroom-ul Exotique.

Vă aştept să discutăm la un ceai exotic, într-o atmosferă exotică!

Pușa Hack, fondator
www.exotique.ro