ziua-corbeanca

Primăria comunei Corbeanca în parteneriat cu Fundația Corbeanca 2009, vă invită în data de 02 august 2014, la „Casa Tineretului” situat în satul Ostratu, strada Primăverii nr. 32 (vis-a-vis de intrarea în Cartierul „Paradisul Verde”), la “Festival Ziua Comunei Corbeanca, Județul Ilfov”.

În cadrul acestui festival meșterii populari din localitate își vor prezenta și comercializa produsele tradiționale ale comunității (obiecte împletite din răchită, lemn și olărit, precum și textile) iar producătorii agricoli din comună își vor prezenta și comercializa produsele preparate în gospodăriile lor după rețete moștenite din moși-strămoși.

De asemenea, pe tot parcursul zilei vor avea loc manifestări culturale în care tinerii din localitatea noastră vor prezenta și interpreta dansuri populare și cântece populare specifice zonei în care se află Corbeanca. Aceste manifestări urmăresc familiarizarea membrilor comunității noastre cu renașterea, valorizarea și perpetuarea tradițiilor și utilizarea potențialului educativ al datinilor și obiceiurilor populare ale comunității.

Începând cu ora 19:00 va avea loc un spectacol de muzică populară românească susținut de artiști de talie națională. Aceștia vor fi acompaniați de un taraf de muzică populară și de muzică ușoară românească și internațională susținut de trupa „Quality Band”. Spectacolul se va încheia în jurul orei 24:00.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?